Gyüre Eszter dietetikus receptje (anyagcserediet.szeged@gmail.com, 06 30 422 8658)
Hozzávalók
- 2 db Loprofin csökkentett fehérjetartalmú grillkolbász
- 15 g Loprfofin alacsony fehérjetartalmú lisztkeverék
- 15 g Glutenex alacsony fehérjetartalmú zsemlemorzsa
- 1 db tojásnak megfelelő Loprofin alacsony fehérjetartalmú tojáspótló por (10 g por + 40 ml víz)
- 6 evőkanál olaj
Elkészítés
A Loprofin grillkolbászt panírozás előtt szárazra töröljük, majd beleforgatjuk a Loprofin lisztkeverékbe, majd a Loprofin tojáspótlóba, végül pedig a fehérjeszegény zsemlemorzsába.
A tűzhelyen az olajat a serpenyőben felhevítjük, majd a Loprofin grillkolbászokat kisütjük benne. Rizsköret, zöldségköret, főzelék, tészta mellé feltétként tálalhatjuk.
Tápanyagtartalom
Mennyiség | Phe (mg) | Fehérje (g) | Energia (kcal) | Szénhidrát (g) | Zsír (g) |
---|---|---|---|---|---|
100 g | 134,9 | 3,43 | 335,3 | 35,27 | 18,99 |