Mi a Csodabogár Klub?

Mi, a Csodabogár-csapat tagjai folyamatosan arra törekszünk, hogy minél könnyebbé tegyük a PKU diétázók mindennapjait. Ennek céljából indítjuk el a Csodabogár Klubot, amelyhez csatlakozók szabadon választhatnak az egyre bővülő szolgáltatásaink és kezdeményezéseink között.

Hogyan csatlakozhatsz a Csodabogár Klubhoz?

A Csodabogár Klubhoz minden PKU diétázó csatlakozhat, az alábbi módon:

 

  1. Nyomtasd ki és töltsd ki az igénylő adatlapot!
  2. Jelöld meg, hogy mely szolgáltatásokra tartasz igényt!
  3. Olvasd el az adatlaphoz mellékelt adatkezelési nyilatkozatot, majd annak elfogadása esetén írd alá az adatlapot. Kiskorú diétázó esetén szülő/gondviselő aláírása szükséges.
  4. Az adatlapot postai úton küldd vissza hozzánk.
    Címünk: Danone Kft. – Csodabogár Klub, 1134 Budapest, Váci út 35.

A Csodabogár Klubtagság jelenlegi előnyei

Csodabogár Klubkártyával 30%-os kedvezménnyel vásárolhatsz Loprofin termékeket.

A Loprofin termékek kiváló minőséget képviselnek, könnyen és egyszerűen készülhetnek belőle finomságok. Mint rutinos vásárlók, mi is azt valljuk, hogy termék ára az egyik legmeghatározóbb jellemző a választások során. Ezért hoztuk létre ezt a kártyát!

A Csodabogár Klubkártyát minden különleges, veleszületett anyagcserebetegséggel élő, fehérjeszegény diétát tartó által igényelhető. Az egyedi sorszámmal ellátott kártya tulajdonosa 30%-al olcsóbban vásárolhat Loprofin és Milupa fehérjeszegény élelmiszer kategóriába tartozó termékeket a Táplálékallergia Centrum üzleteiben és webshopjában. Személyes vásárláskor a kártya felmutatására, WEB-es vásárlás esetén pedig a kártyaszám megadásával kerül jóváírásra a kedvezmény.

A Csodabogár árak a Táplálékallergia Centrum honlapján megtekithetők. A Csodabogár Klub kártya annak kézhez vételétől kezdve annak visszavonásáig korlátlan alkalommal felhasználható.

Hogyan igényelhető a kártya?
Nyomtasd ki és töltsd ki az igénylő adatlapot, a választott szolgáltatások között jelöld meg a Csodabogár Kártya igénylését, majd az adatlapot küldd vissza számunkra. Az egyedi azonosítóval ellátott kártyát postai úton küldjük el számodra. A kártya elvesztése estén, csak új kártya igénylésével tudod pótolni kártyádat.

 

Iratkozz fel a Csodabogár Hírlevélre!

A Csodabogár Hírleveléből közvetlenül értesülhetsz játékainkról, rendezvényeinkről, receptekről, újabb kezdeményezéseinkről, stb.

Hogyan iratkozhatok fel a hírlevélre?
Nyomtasd ki és töltsd ki az igénylő adatlapot, a választott szolgáltatások között jelöld be a Csodabogár Hírlevélre való feliratkozást. Ha már feliratkoztál a hírlevélre, akkor is szükséges, hogy az adatlapon jelöld be feliratkozási szándékod!

 

Legyél a csodabogar.hu honlap regisztrált tagja!

A csodabogar.hu honlapot 2010-ben indítottuk útjára, amelyen az indulás óta számos PKU-diétázó regisztrált. A megújult honlapon lehetőséged van a PKU diétával kapcsolatos cikkeket olvasni, fehérjeszegény receptek között böngészni, híreinkről olvasni. A Klubkártya birtokosaként lehetőséged lesz a zártkörű tartalmak elérésére is.

Hogyan leszek regisztrált tag a honlapon?
Az igénylő adatlapon jelöld be, hogy kéred a regisztrált tagságot a csodabogar.hu honlapon is. Az adatlapod feldolgozásakor létrehozzuk számodra az egyéni profilt, a belépési adatokat pedig e-mail útján elküldjük Neked.