Tápanyagtáblázatok

Gyümölcsök

Az alábbi táblázatban különböző gyümölcsök tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Zöldségek

Az alábbi táblázatban különböző zöldségek tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Gombák

Az alábbi táblázatban különböző gombák tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Olajos magvak

Az alábbi táblázatban különböző olajos magvak tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Adalékanyagok

Az alábbi táblázatban különböző adalékanyagok tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Kenyérrevalók, ízesítők

Az alábbi táblázatban különböző kenyérrevalók és ízesítők tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Gabonafélék, lisztesárúk

Az alábbi táblázatban különböző gabonafélék és lisztesárúk tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Tojás

Az alábbi táblázatban a tojás különböző részeinek tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Zsiradékok

Az alábbi táblázatban különböző zsiradékok tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Húsok

Az alábbi táblázatban különböző húsok tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Tej, tejtermékek

Az alábbi táblázatban különböző tejtermékek tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Édességek

Az alábbi táblázatban különböző édességek tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.

Italok

Az alábbi táblázatban különböző italok tápanyagértékeit (fehérje, fenilalanin, szénhidrát, zsír és kalória) találhatjátok.