Júliusban nagy sikerrel zajlott le a 2023-as PKU tábor Kerekegyházán, a Kunsági Majorban. Az eseményt a Magyarországi PKU Egyesület szervezte, többek között a Nutricia és az Alpro támogatásával.

A táborban Kiss Erika dietetikus készített a résztvevők számára számtalan finomságot, és ismét bebizonyosodott a pontosan betartott diéta hatékonysága. Az önként jelentkező táborozók phe-szintjét ujjbegyszúrással ellenőrizték, és a bőséges étkezések és nassolás ellenére tökéletes eredmények születtek, mindenkinek a normál tartományban mozgott a vérszintje. Csak így tovább!

Szerdán Csodabogár-napot szerveztünk a táborozóknak, ahol a családok Harry Potterrel és barátaival játszva tölthették a délelőttöt. A gyerekek a bájitalkeverés mestereivé válhattak, megtanultak pontosan célba találni varázspálcáikkal, és megfejthették a Tekergők Térképét is. A képzettebbek levizsgázhattak a legendás lények gondozásából, és az ügyesek arra is rájöttek, hogy a varázslatos zsupszkulcsokat milyen tárgyak rejtik. A kalandokból a Teszlek Süveg sem maradhatott ki, illetve Roxfort négy házának bajnoksága.

A kisebbeket Harryék csapata mellett lufihajtogató bűvölte el villámgyors alkotásaival, a ragyogásra vágyó Csodabogarakat pedig csillámtetováló tette még szebbé! Találkozzunk jövőre is!

További fotók a Csodabogár Klub VIP oldalán: 

https://csodabogar.hu/klub/

És a zárt Facebook-csoportban:

https://www.facebook.com/groups/937950307554166