Gyüre Eszter dietetikus receptje (anyagcserediet.szeged@gmail.com, 06 30 422 8658)

Hozzávalók

  • 2 db Loprofin csökkentett fehérjetartalmú grillkolbász
  • 15 g Loprfofin alacsony fehérjetartalmú lisztkeverék
  • 15 g Glutenex alacsony fehérjetartalmú zsemlemorzsa
  • 1 db tojásnak megfelelő Loprofin alacsony fehérjetartalmú tojáspótló por (10 g por + 40 ml víz)
  • 6 evőkanál olaj

Elkészítés

A Loprofin grillkolbászt panírozás előtt szárazra töröljük, majd beleforgatjuk a Loprofin lisztkeverékbe, majd a Loprofin tojáspótlóba, végül pedig a fehérjeszegény zsemlemorzsába.

A tűzhelyen az olajat a serpenyőben felhevítjük, majd a Loprofin grillkolbászokat kisütjük benne. Rizsköret, zöldségköret, főzelék, tészta mellé feltétként tálalhatjuk.

Tápanyagtartalom

Mennyiség Phe (mg) Fehérje (g) Energia (kcal) Szénhidrát (g) Zsír (g)
100 g 335,3 35,27 18,99